top of page

HEPPIE JOE TICKETS

Smiling Woman

ik voel me o zo heppie

Het Heppie Joe Festival is een online event, waar je de hele dag aan deel kunt nemen of je eigen programma samen kunt stellen door in en uit te zoomen wanneer jij dat wilt.

 

Net als tijdens een Live Festival kun je het programma bekijken en dat kiezen waar je op dat moment zin in hebt. Op de programma pagina vind je waar je allemaal aan kunt deelnemen: 

 

Meditatie, Yoga, Yoga Nidra, een Cacao Ceremonie, Yoga Dance, Massages, Ayurvedisch koken en nog veel meer.  We hebben een heel divers en compleet programma samengesteld.

 

Allemaal voor de Early Bird prijs van €35. Deelnemen aan een Virtueel Yoga Event is nog nooit zo toegankelijk geweest.

 

Om deel te nemen volg je de onderstaande instructies op:

1) Vul het onderstaande formulier in en klik op de onderstaande boekingsknop. Je wordt meteen doorgestuurd naar de website van Yoga Vidya waar je een betalingslink vindt en kunt betalen.

2) Een paar dagen voor het evenement ontvang je een mail met het programma, aanvullende informatie en een Zoom link. Bewaar deze link goed; deze is nodig om deel te nemen aan het evenement.

3) Installeer Zoom op computer of laptop. Tip: test vooraf audio en video om er zeker van te zijn dat beide goed werken.

4) Op het moment van het evenement klik je op de ontvangen zoom link om mee te doen.

5) Klik op “Open Zoom” om het programma te openen.

6) Dat is het – je bent binnen! 

Heppie Joe Festival
Heppie Joe Festival 
Breath In, Breath Out, Zoom In
bottom of page