top of page

HEPPIE JOE SPONSORS

Calm young family with little daughter s

ik voel me o zo heppie

We zijn onze sponsor oprecht dankbaar voor alle hulp en steun om dit Virtueel yoga evenement tot leven te brengen. Heppie Joe Online vertrouwt op dit soort donateurs en hun genereuze bijdragen, dus lees hieronder meer over onze geweldige sponsor.

 

Door COVID 19  is er veel veranderd, we zijn veel meer thuis dan voorheen. We werken thuis, eten vaker thuis, bewegen thuis. Volgen onze yogalessen vanuit huis. Een comfortabel binnen klimaat is daarbij  heel belangrijk. Niet te warm niet te koud maar precies goed voor jou.

 

Mampaey installatietechnieken heeft als slogan "Comfort is het resultaat" en zorgt al meer dan 100 jaar voor een comfortabel klimaat in woningen en bedrijven. 

We zijn dan ook blij met een sponsor als Mampaey, die volledig aansluit bij ons idee van een Heppie Joe... een fijn thuisklimaat draagt daar tenslotte ook aan bij. 

Wil je meer weten over Mampaey Installatietechniek kijk dan op www.mampaey.nl

of klik hier 

We zijn zo trots om aangesloten te zijn bij onze groep van sponsor en vrijwilligers die dit online yoga evenement mogelijk hebben gemaakt. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners, dus neem contact op als je een bijdrage wilt leveren.

bottom of page