top of page

HEPPIE JOE

Mensen dansen op Concert

Ik voel me o zo heppie, zo heppie deze dag.....

Waar je ook bent, je kunt deelnemen aan ons Virtueel yoga evenement door je te registreren op deze site of via de site van yoga-vidya. HEPPIE JOE vindt online plaats en is beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is om mee te doen, waar je ook bent. 

Van heppie hoofd, tot heppie buik tot heppie lijf. Van vroege vogelmeditatie tot een ochtendstond goud in de mond flow voor dauwtrappers; van yin in bed voor snoozers tot een quasha beautyritueel; van heppie buik recepten tot een heppie bindweefselmassage met tennisballen; van heppie slaapyoga tot heppie cacaoceremonie, van lachyoga tot heppie chats.

 

We hebben een programma voor je samengesteld waarin er de hele dag iets te vinden is om je weer heppie in je vel te voelen. Voor €35 de hele dag non-stop toegang tot dit festival en het programma.... en wat daarbij ook nog eens een heppie gevoel geeft, omdat je hiermee onze studio helpt deze moeilijke tijd door te komen. 

 

Het is heel gemakkelijk om je aan te sluiten bij ons Heppie Joe yoga evenement vanuit het comfort van je eigen huis, met je eigen computer of digitale apparaat. Zorg ervoor dat je de link test voordat het evenement begint om eventuele technische complicaties te voorkomen. Houd er rekening mee dat de link actief wordt op het moment van het evenement. We hopen dat je erbij kunt zijn!

 

Bekijk ons volledige programma om te ontdekken wat je kunt verwachten bij dit Virtuele yoga evenement. Op de volgende pagina vind je alles wat er is gepland en wanneer het allemaal plaatsvindt. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Heppie Joe Festival
African man beginner laughing having fun
bottom of page