top of page

OVER HEPPIE JOE

ik voel me o zo heppie

Heppie joe, behalve het gedicht van Joke van Leeuwen nog nooit van gehoord? Dat kan kloppen, dit wordt het eerste Heppie Joe online festival ooit in Rotterdam gehouden.  

Waarom een Heppie Joe Festival? Omdat wij geloven dat je happiness kunt creëren en dat willen we graag met jullie delen. 

 

Door COVID 19  is er veel veranderd, velen van ons zitten noodgedwongen thuis, we zijn beperkt in alles wat we doen en een festival is er al helemaal niet meer bij.  

Niets is meer hetzelfde, dat geldt ook voor Yoga Vidya, een yoga studio in het hart van Rotterdam, waar al meer dan 10 jaar met veel plezier en liefde yogalessen en opleidingen gegeven worden.  

De pandemie heeft ervoor gezorgd dat de studio onlangs de helft van de ruimte heeft moeten opzeggen om kosten te besparen en het einde is nog niet in zicht. Om weer een studio te worden waar volwaardige lessen gegeven kunnen worden en iedereen zich weer thuis kan voelen, is het noodzakelijk de loungeruimte om te toveren tot een yogazaal en dat kost middelen die er helaas niet meer zijn.

 

Om deze authentieke yogastudio te helpen hebben wij als team een fundraise bedacht in de vorm van een festival: het heppiejoefestival! In deze moeilijke tijden kan iedereen wel een beetje happiness gebruiken, toch? Wij brengen een beetje happiness en jij helpt ons met je deelname. 

We nodigen je dan ook graag uit voor dit eerste Online Heppie Joe Festival.

Ticketprijs is €35 vroom Early Birds

Een evenement als geen ander, dat ons samenbrengt via een nieuw digitaal  format. We hebben iets heel bijzonders samengesteld en kunnen niet wachten om je deel te laten nemen.  Neem snel een kijkje op de volgende pagina. 


Interested in learning more about this event? We invite you to keep exploring our website, and get in touch with questions about our values, academics, community and more. Join us today!

bottom of page